Vacature: Online marketing stage

bij Shellac4u.nl zijn we op zoek naar HBO/WO stagiaires! Wij zijn een succesvolle webwinkel gespecialiseerd in gel nagellak en opereren momenteel in de Benelux-regio. Om ons bedrijf verder te laten groeien en onze online aanwezigheid te versterken, zijn we op zoek naar stagiaires op het gebied van online marketing, social media en web design. 

 

Als stagiair krijg je bij ons de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een dynamische en groeiende sector. Stagiaires zullen betrokken zijn bij de uitvoering van verschillende taken, waaronder: 

 

  1. Online marketing: Het ondersteunen van onze marketingcampagnes, het analyseren van markttrends, het optimaliseren van onze online strategieën en het bijdragen aan het vergroten van onze online (organische) zichtbaarheid. 

 

  1. Social media: Het beheren van onze sociale mediakanalen, het creëren van boeiende content, het bevorderen van interactie met onze doelgroep en het monitoren van de prestaties van onze social media-activiteiten. 

 

  1. Web design: Het assisteren bij het ontwerpen en onderhouden van onze website, het verbeteren van de gebruikerservaring, het optimaliseren van de conversieratio en het implementeren van nieuwe functionaliteiten. 

 

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je kunt leren van ervaren professionals en waar ruimte is voor persoonlijke groei. Als stagiair bij Shellac4u.nl krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een snelgroeiende e-commerce omgeving en je vaardigheden direct toe te passen in de webshop. 

 

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde stagiaires die affiniteit hebben met onze branche en die graag willen bijdragen aan het succes van Shellac4u.nl. Kennis van online marketing, social media of web design is een pré, maar wij hechten ook veel waarde aan leergierigheid en de bereidheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als je als student geïnteresseerd bent in een stage bij Shellac4u.nl, dan nodig ik je van harte uit om contact met ons op te nemen. Het maakt ons niet perse uit wat voor soort stage er bij ons gelopen wordt en we kunnen flexibel zijn in potentiële afstudeeropdrachten voor een stagiaire. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen!

Wat krijg je van ons?

*Wanneer je start bij Shellac4u, dan staat daar uiteraard iets tegenover:

– Marktconforme stagevergoeding

– Je mag gebruik maken van al onze producten, interne opleidingen & cursussen. 

– Een gezellige, collegiale en ambitieuze cultuur

– Een kijkje in de online wereld van ecommerce.

– Begeleiding op hoog niveauContact: Julian@shellac4u.nl