Welkom bij Shellac4U – Dé Gellak Specialist van Nederland

Bij Shellac4U zijn we er trots op dat we bekendstaan als ‘Dé gellak specialist van Nederland.’ Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan 450 prachtige kleuren van CCO Nail Gel en GELZZ, zodat u uw nagels kunt transformeren met een schijnbaar eindeloze variatie aan kleuren. Als Shellac4u zijn we al bijna 10 jaar actief in de nagellak branche en hier zijn we erg trots op!

Onze Shellac van CCO en GELZZ is geschikt voor alle soorten nagels. Het is onze missie om mooie, verzorgde nagels voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze formule & kwaliteit

Bij Shellac4U staan we bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Omdat onze Shellac van CCO Nail Gel en GELZZ alleen online, in onze eigen winkel en tijdens verschillende beurzen verkrijgbaar is, kunnen we onze producten tegen bijzonder scherpe prijzen aanbieden in vergelijking met andere producten op de markt.

Onze Shellac is ontworpen om snel en efficiënt uit te harden. Met slechts 30 seconden onder een LED-lamp bereikt u professionele resultaten. Bovendien kunnen onze base- en topcoats, samen met alle Shellac-kleuren, ook probleemloos worden gecombineerd met veel andere merken. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en unieke nagels creëren.

Bezoek onze winkel in hengelo

Wist u dat we naast onze online aanwezigheid ook een fysieke winkel hebben? Hier geven we workshops, opleidingen, gratis advies en kan je eindeloos kleurtjes uitzoeken! U bent van harte welkom om ons te bezoeken in Hengelo. Ons adres is:

Shellac4U Winkel

BP Hofstedestraat 16

7551 DG Hengelo

Onze openingstijden zijn:

– Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 17.30

– Zaterdag: 10.00 tot 17.00

Parkeren is handig tegenover de winkel in de parkeergarage de Beurs, en we zijn slechts 250 meter verwijderd van het trein- en busstation, voor gemakkelijk openbaar vervoer.

Wat bieden we nog meer

Bij Shellac4U gaat onze toewijding verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten. We bieden ook workshops en opleidingen aan, zodat zowel enthousiaste beginners als ervaren nagelstylisten hun vaardigheden kunnen uitbreiden en verbeteren.

Snelle Verzending

Bij Shellac4U begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bestelling snel te ontvangen. Daarom verzenden we alle bestellingen die vóór 16:00 uur geplaatst zijn, op dezelfde dag. We willen dat u uw favoriete nagelproducten zo snel mogelijk in handen hebt. Wij waarderen uw loyaliteit. Daarom bieden we gratis verzending voor alle bestellingen boven de €65. Zo belonen we u voor uw keuze voor Shellac4U.

Onze Shellac is ontworpen om snel en efficiënt uit te harden. Met slechts 30 seconden onder een LED-lamp bereikt u professionele resultaten. Bovendien kunnen onze base- en topcoats, samen met alle Shellac-kleuren, ook probleemloos worden gecombineerd met veel andere merken. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en unieke nagels creëren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar [info@shellac4u.nl](mailto:info@shellac4u.nl). Wij streven ernaar om uw bericht binnen enkele uren te beantwoorden, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Onze Gegevens

Shellac4U:

  – Adres: BP Hofstedestraat 16, 7551 DG Hengelo

  – Telefoon: 074 35 79 676

  – E-mail: info@shellac4u.nl

  – Rekening: Rabobank, IBAN NL19RABO0344072002  BIC RABONL2U

  – BTW-nummer: NL855873048B01

  – KVK-nummer: 64824659 te Enschede

  – Handelsnamen: Shellac4u en Gelzz zijn handelsnamen van Ibiza Beheer.

Bij Shellac4U streven we naar niets minder dan uw volledige tevredenheid. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen bij het bereiken van de perfecte nagels