Zoeken

Gellak kleurenkaart, meer dan 400 gellak kleuren!

Shellac4u is een betrouwbare online webshop voor al jouw gel nagellak, BIAB en polygel producten! Shellac4u heeft meer dan 400 kleuren, verdeeld over 2 merken CCO en Gelzz. Iedere kleur heeft zijn eigen verhaal en uitstraling! Lak je nagels met gellak en uit jezelf met een van onze kleuren!

Gellak kleuren kiezen

Natuurlijk snappen wij dat het lastig is om al onze kleuren te bekijken, daarom hebben wij een kleurenkaart voor je gemaakt waarop je op één pagina al onze kleuren kunt bekijken! Hierboven vind je al onze kleuren, gelakt en al op een nagel staaltje! Druk op een kleur voor meer informatie en betere fotos.

Ben je opzoek naar een specifieke kleuren tint voor een speciale gelegenheid of outfit? Klik dan hier en zoek je kleur die je in gedachten hebt in ons overzicht per kleur. Van felle zomerkleuren tot feestelijke winterkleuren, bij Shellac4u vind je de kleur gellak wat je zoekt. Ook kan je gebruik maken van onze zoekfuctie bovenaan de pagina, vind de perfecte kleur gellak!

Regelmatig nieuwe gel nagellak kleuren

Wij hebben niet voor niks zo’n groot gellak assortiment! Elk seizoen brengen we nieuwe gellak uit wat is geinspireerd op de laatste beauty en fashion trends. Ben je benieuwd naar de gellak van dit moment? bekijk dan onze pagina met nieuwe gellak kleuren van de merken CCO en Gelzz. 

Base & topcoats voor gel nagels

Om te zorgen dat je kleurtje goed blijft zitten is het heel belangrijk dat je ook een base & topcoat gebruikt. Wij bieden allerlei verschillende topcoats aan, deze kun je het beste bekijken op onze top en basecoat pagina.

Gellak kleur advies

Wil je graag kleuradvies of heb je nog een aantal vragen over gel nagellak? Neem dan contact op met onze klantenservice en zij zullen je graag te woord staan. Shellac4u is dé gellak specialist van Nederland, dus we kunnen al je vragen zeker weten beantwoorden!