Levertijd | Retourprocedure

Vandaag besteld is vandaag verzonden!

Alle bestellingen bij Shellac4U, die op werkdagen voor 16.00 geplaatst en betaald zijn, worden nog dezelfde dag verzonden. De levertijd bedraagt normaliter 1 werkdag. Let wel: zaterdag wordt niet als werkdag aangemerkt.

Bestellingen die betaald worden middels een bankoverschrijving worden uitgeleverd zodra de betaling bij ons is bijgeschreven.

Daarnaast worden bestellingen bij Shellac4U boven de €65,= gratis verzonden binnen Nederland. Naar België verzenden wij gratis vanaf €75,=.

De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 en voor België €6,35.

Wij verzenden onze pakketten via GLS binnen nederland (Postnl voor de waddeneilanden) en DPD voor Belgie en Duitsland. U ontvangt ’s avonds van GLS of DPD een track & trace code zodat u uw pakket kunt volgen. Indien je een hotmail.nl, hotmail.com of live.nl heeft, kan het zijn dat uw bevestiging en track and trace in uw spambox terecht komt.

Indien je niet thuis bent op de dag van de bezorging, dan zult je een niet thuisbericht in uw brievenbus of e-mailbox aantreffen. Met dit niet thuis bericht kunt je een nieuwe afleverafspraak maken of je pakket naar een afhaalpunt laten sturen.

GLS kunt je bereiken via deze link: https://www.gls-info.nl/tracking/
Telefoon 0900-1116660 / 0885503350

DPD kunt je bereiken via deze link: https://www.dpd.com/nl_privateklanten
Telefoon 0900-3734663

Retourneren van Jouw bestelling

14 dagen niet goed, geld terug
Ben je niet tevreden met je aankoop en ben je consument? Dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Jouw aankoop dient wel ongebruikt in originele staat en verpakking te zijn. Je kan alles uitpakken om de producten te bekijken zoals je dat ook in een winkel zou doen. Indien je jouw aankoop hebt gebruikt (niet zijnde nagellak of andere verbruiksproducten) kun je het aan ons retourneren, in dat geval ontvang je 75% van het oorspronkelijke verkoopbedrag terug exclusief de verzendkosten. Vanuit hygiënisch oogpunt kun je geen gebruikte flesjes nagellak aan ons retourneren.

Dit betekent dus ook dat je van ons de starter set in deze 14 dagen kan proberen en retour mag zenden indien het niet naar wens is. Ga wel zorgvuldig met de producten om zodat je deze in originele staat en doos retour kan zenden. Omdat je de set hebt gebruikt ontvang je 75% van jouw aankoopbedrag terug, exclusief de gebruikte flesjes nagellak deze kunt u niet retourneren.

Ingang zichttermijn
De zichttermijn verstrijk 14 dagen na de dag waarop het artikel door jou is ontvangen. Bestaat de bestelling uit meerdere zendingen, bijvoorbeeld in het geval van een backorder, dan gaat de zichttermijn in op de dag dat je het laatste artikel van de bestelling hebt ontvangen.

Retourprocedure
Om het artikel retour te sturen vul je het onlineretourformulier in onder het kopje Klantenservice. Voor de snelste verwerking van je retouraanvraag dien je alles volledig in te vullen. Zodra wij je ingevulde retourformulier hebben ontvangen wordt deze door onze klantenservice zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Dit formulier dient tevens te worden uitgeprint en meegestuurd met je retourzending.

Aan de hand van de door jouw ingevulde gegevens beoordelen wij of je in aanmerking komt voor 100% of 75% vergoeding van jouw aankoop. Per email wordt je hiervan op de hoogte gesteld en ontvang je verdere instructies voor het retour zenden van jouw aankoop of een deel hiervan. Retourzendingen zonder retourformulier nemen wij niet in behandeling. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Wij verwachten jouw retourzending binnen 14 dagen na aanmelding te ontvangen. Zodra deze door ons in ontvangst is genomen worden de artikelen geïnspecteerd op beschadigingen en gebruikerssporen. Als alles volgens de richtlijnen door ons is ontvangen wordt het geld, 100% of 75% van het aankoopbedrag, aan je teruggestort wanneer je de bestelling vooraf hebt betaald.

Terugbetaling van jouw retourzending
Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht vervalt niet je betaalverplichting en zal je binnen de gestelde termijn moeten betalen. Wanneer er door jouw retour een tegoed is ontstaan en hebt je de bestelling vooraf betaald dan storten wij dit tegoed binnen 14 dagen aan je terug. De hoogte van het tegoed is afhankelijk van de staat van de producten en of deze gebruikt zijn. Wanneer je het product hebt gebruikt wordt 75% aan je vergoed, uiteraard dan zonder de gebruikte flesjes nagellak. Retouraanvraag

Let op: het recht van retour geldt alleen voor consumenten, zakelijke bestellingen vallen derhalve niet onder het recht van retour!

Ruilen
Als je een artikel wilt ruilen dan gaat het retour zenden van het artikel dat je wenst te ruilen hetzelfde als onze retourprocedure. De kosten voor het retour zenden van desbetreffend artikel is voor eigen rekening. Vervolgens behandelen wij de omruiling als een nieuwe bestelling en brengen wij verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Deze verzendkosten dienen betaald te zijn voor dat wij je product versturen. De verzend of omruil kosten bedragen €3,50 deze kun je voldoen middels de volgende link verzenden-ruilen.

Als een artikel geruild dient te worden door een fout van ons of door een defect, dan worden zowel de kosten voor het retour zenden door ons aan jou vergoed. De verzending van het juiste of werkend product is uiteraard ook voor onze rekening.