UV Nagellak

Shellac4u.nl is dé specialist voor CCO Shellac-nagellak en andere CCO Shellac-producten. Bij ons kun je alles kopen op het gebied van uv nagellak, variërend van startpakketten waarmee je fraaie nagels kunt creëren tot uv- en ledlampen voor het laten uitharden van de Shellac-nagellak. Dankzij uv nagellak kun je schitterende nagels maken, zoals je die bijvoorbeeld ziet bij fotomodellen en Hollywood sterren.

Uv nagellak voor blijvend resultaat

Deze nagellak zorgt ervoor dat de nagels na het aanbrengen van de gellak er minstens twee tot drie weken glanzend uit blijven zien. Dit komt omdat de nagels na het lakken 2 minuten de tijd krijgen om goed uit te harden onder een uv-lamp. Dit uithardingsproces is noodzakelijk om te voorkomen dat de nagellak vroegtijdig zal verbleken of barsten. Kortom je maakt mooi gladde glanzende nagels die tegen een stootje kunnen!

Bestel snel je startkit met nagellak

Op Shellac4u.nl hebben we meerdere startpakketten met uv nagellak voor je in de aanbieding. Hierin worden alle producten meegeleverd om op een professionele manier de allermooiste nagels te krijgen, waaronder top- en basiscoatings, Shellac-remover en verschillende tinten lak. Wij hebben bijna vijftig kleuren uv nagellak om uit te kiezen.