Shellac set kopen

Wil je een CCO Shellac set kopen, maar zeker weten dat je er niet te veel voor betaalt? Dan moet je op Shellac4u.nl zijn. Shellac4u.nl is een online winkel die exclusief is gericht op Shellac-sets, Shellac-nagellak en andere Shellac-producten. Eenvoudig uitproberen wordt je erg makkelijk gemaakt. Je kunt een startpakket samenstellen en er eens lekker mee aan de slag gaan. Je wilt straks niet anders meer.

Shellac set kopen als professionele salon

CCO Shellac heeft een revolutie veroorzaakt op het gebied van nagelcosmetica. Was het daarvoor nog nodig om bij een dure nagelstudio langs te gaan om professioneel gelakte nagels te krijgen, tegenwoordig kun je gewoon op internet een eigen professionele set kopen. De volgende dag kun je in eigen salon professionele nagels maken. Op Shellac4u.nl bestel je voordelig een Shellac-totaalpakket.

CCO Shellac biedt een complete set

Er zijn verschillende startsets leverbaar met elk een eigen prijskaartje. Bij de prijs inbegrepen zijn een uv- of ledlamp om de nagellak snel te laten uitharden, top- en basecoatings, Shellac-remover en een nailcleaner. Je kunt een Shellac set bestellen met één, drie of acht kleuren nagellak, waarbij je de keuze hebt uit 104 tinten.