Shellac Pakket

CCO Shellac is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van gelnagels. CCO Shellac is een soort nagellak die net zo hard wordt als gel en er dus minstens voor zorgt dat de nagellak twee weken glanzend en mooi blijft. De kleuren blijven net zo stralend als op de dag dat deze shellac werd aanbracht, geen barsten of andere beschadigingen. Lijkt het jou ook wel iets om nagels twee weken mooi te houden, bestel dan direct een Shellac pakket en maak vanaf vandaag echt professionele gelnagels.

Wat zit er precies in een Shellac pakket?

Met een CCO Shellac pakket kun je direct aan de slag. Je vindt er alles wat je nodig hebt om de mooie gelnagels te maken. Ten eerste een professionele nailcleaner en een nagellak-remover, de speciale basecoat, een topcoat en de ledlamp die ervoor zorgt dat de nagels binnen een minuut uitgehard zijn. Natuurlijk mag je zelf de kleuren van de gel uitkiezen uit 104 practige gels. Het aantal kleuren in het Shellac pakket is afhandelijk van het pakket dat je hebt uitgekozen.

Deze gelnagels besparen tijd en veel geld

Het bezoek aan een nagelstudio vindt iedereen lekker, leuk en geeft mooie nagels. Het is alleen zeer prijzig. Wanneer je Shellac gelnagels maakt bespaart dat veel geld en tijd. De kwaliteit van deze soort gelnagels is gelijk aan die van de meest professionele nagel studio. Je maakt de nagels door de gellak uit het Shellac pakket als nagellak aan te brengen en te laten uitharden onder de lamp. Hoe eenvoudig is dat!