fbpx
Gratis afhalen in onze winkel
Servicedesk bereikbaar via telefoon en mail
Werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden!
Gratis afhalen in onze winkel
Servicedesk bereikbaar via telefoon en mail
Werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden!

Rubber Base gellak – wat is het en wat doet het?

Rubber Base Nagel

Last van broze, splijtende en/of scheurende nagels? Dan zijn de Rubber Base gellak producten de perfecte uitkomst! Rubber Base is een flexibel product welke de natuurlijke nagel verstevigd. Daarnaast zorgt het in combinatie met een toplaag van bijvoorbeeld gellak voor zeer stevige, flexibele en mooie nagels. Wil je meer weten over Rubber Base? Lees dan verder!

Wat is Rubber Base?

  1. Wat zijn Rubber Base nagels?

Het woord ‘rubber’ staat voor flexibel en ‘base’ wil zeggen dat het een basis is voor de nagels. Deze twee woorden samen staan voor een ‘flexibele basis’. Het zorgt er voor dat de nagel bij eventuele druk meebuigt, en dus niet afbreekt. De samenhang van de gel zorgt voor een perfecte hechting aan de nagel en aan andere producten. Kortom: De Rubber Base gel verzadigd de nagels, zodat je je niet meer druk hoeft te maken over het splijten en scheuren van je nagels! 


  1. Hoe gebruik je Rubber Base?

Eerst moeten je nagels worden klaar gemaakt voor de Rubber Base. Dit doe je door de nagelriemen terug te duwen en velletjes rondom de nagels te verwijderen. Vijl vervolgens jouw nagels naar de gewenste vorm. Maak daarna de nagels goed schoon en ontvet goed.

Wanneer de nagels zijn voorbereid, kan de Rubber Base worden aangebracht. Breng een laagje met poetsende beweging aan. Voorkom dat het product in de nagelriem loopt. Haal dit dan weg met een wood stick. En laat dit 30 seconden uitharden in een LED lamp en 2 minuten in een UV lamp. Dit is de basis van je nagel.

Heeft de nagel extra stevigheid nodig? Dan kan er nog een extra laag worden aangebracht. Breng het 2e laagje wat dikker en zwevend aan. Houd dan de nagel vervolgens een paar seconden onderste boven en hard het product uit. Hierna kun je eventueel een gellak kleur aanbrengen. Bekijk de video voor een tutorial rubber base aanbrengen!

Ben je benieuwd naar onze Rubber Base producten?

  1. Wat is het verschil tussen Rubber Base en Gellak?

Rubber Base kun je gebruiken als basis onder gellak, maar ook als basis onder een gelnagel. Gebruik je een gekleurde Rubber Base, dan is het nagelbed direct mooi gecamoufleerd. Bijvoorbeeld bij de Rubber Base kleuren van Gelzz Gellac. De Rubber Base wordt vaak gebruikt als base coat onder de gellak. De gellak wordt vervolgens gebruikt als kleurlaag en top coat.

Gellz Gelllac Rubber Base producten

De Gellz Rubber Base collectie bevat acht geweldige kleuren. De producten van Gelzz geven jou mooie klassieke en sterke nagels die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Bekijk alle Rubber Base kleuren van Gellz Gellac online in onze webshop! Voor 16:00 besteld? Vandaag verzonden! Heb je vragen over de Rubber Base producten van Shellac4U? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Gellz Gellac Rubber Base
Gerelateerde blogberichten

FILTER