Gratis afhalen in onze winkel
Servicedesk bereikbaar via telefoon en mail
Werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden!

Nagelriemolie, waarom is dit een onmisbaar product voor mooie en verzorgde nagels?

Ken je dat gevoel van trekkerige, broze en breekbare nagels, en ook kleine velletjes en harde randjes rondom je nagel waardoor het bijna aanlokkelijk wordt om deze te gaan bijten of te knippen? Het gebruik van nagelriemolie is hier de oplossing voor! Het hydrateert je nagelriemen zorgt voor een mooie & gezonde uitstraling. Wat nagelriemolie is, wat de voordelen zijn van het gebruiken van nagelriemolie en hoe vaak je het moet gebruiken, leggen we uit in deze blog!

Wat is nagelriemolie?

Nagelriemolie (ook wel cuticle oil genoemd) is een olie die je huid rond de nagelplaat hydrateert, versoepelt en beschermt. De nagelriem olie zorgt ervoor dat je nagelriemen niet uitdrogen. Dit verlaagt de kans dat bacteriën kunnen binnendringen en je nagelwortel (matrix) gaat ontsteken. Wanneer je al uitgedroogde nagelriemen hebt, zal nagelriemolie ook helpen bij de genezing hiervan en zal het proces versnellen. Nagelriemolie heeft geen effect op de toestand van de nagelplaat, maar het verbetert wel de conditie van je huid rond de nagelplaat, die zorgt voor een barrière tegen bacteriën.

Hoe gebruik je nagelriemolie?

Het aanbrengen van nagelriem olie is binnen 30 seconden te doen en is heel simpel. Het process bestaat uit 2 stappen.

Stap 1: Nagelriemolie aanbrengen: De nagelriem olie breng je het allerbeste aan, aan de ‘achterkant’ van de nagel, dus als je tegen de binnenkant van je hand aankijkt.  Dit gaat gemakkelijk met het kwastje dat in het dopje van het flesje zit waarin het product wordt geleverd en hierdoor komt de nagelolie op exact de juiste plaats terecht. Er zal een klein beetje naar de voorkant van de nagel vloeien.

Stap 2: Nagelriem olie inmasseren: Na het aanbrengen van de nagelriemolie is het aan te raden om de olie even goed in je nagelriemen en de huid rondom de nagelplaat in te masseren. Dit zorgt ervoor dat al je aangebrachte olie goed benut wordt.

De voordelen van nagelriemolie

Het aanbrengen van nagelriemolie brengt veel voordelen met zich mee. Om je te helpen hebben we alle voordelen van nagelriemolie voor je op een rijtje gezet:

  • De groei van je nagels wordt bevorderd
  • Nagelriemolie beschermt de nagelmatrix
  • Je hebt geen last meer van uitgedroogde nagelriemen
  • Betere bloedcirculatie onder de nagelplaat
  • Je nagels zien er verzorgd uit en blijven gezond
  • Het vermindert de kans op lifting van gellak of BIAB
  • Je kan je gel nagellak of BIAB makkelijker aanbrengen en er afhalen

Hoe vaak moet je nagelriem olie gebruiken?

Wij raden aan om minimaal 1 keer, maar het liefst 2 tot 3 keer per dag nagelriem olie aan te brengen. Elke dag worden je nagels blootgesteld aan externe factoren die ervoor zorgen dat je nagelriemen uitdrogen of zelfs beschadigen. Je stoot regelmatig je nagels zonder dat je dit in de gaten hebt, dit leidt tot zeer kleine scheurtjes die niet te zien zijn met het blote oog, maar er wel voor kunnen zorgen dat je gellak of biab loslaat. Begin daarom nu met het dagelijks gebruiken van nagelriem olie, zorg ervoor dat dit routine wordt, en breng het aan bij je dagelijkse dingen zoals tandenpoetsen. Op je nachtkastje voor als je wakker wordt en gaat slapen? Dan heb je die 2 x per dag al te pakken! Ook een flesje in je handtas is een aanrader!

Koop je nagelriem olie hier!

Nagelriemolie van CCO

Bij Shellac4u bieden we nagelriem olie aan van CCO Shellac, dit is een natuurlijke olie mét verzorgende bestanddelen die ervoor zorgen dat je natuurlijke schoonheid van de nagel versterkt en verzorgd wordt. Dit in tegenstelling tot een synthetische olie die sommige andere merken verkopen; hoe lekker deze oliën ook ruiken; het gaat erom hoe goed de nagel gevoed wordt en dat doet synthetische olie niet. 

Vandaag beginnen met het verzorgen van je nagelriemen met de nagelriem olie van CCO, dagelijks, volgens de stappen welke we hierboven beschreven hebben zorgt ervoor dat je over 2 weken écht al resultaat ziet! . Voor vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice, we staan voor je klaar!

Gerelateerde blogberichten

FILTER