Hoe gebruik ik CCO en GELZZ Shellac?

Stap-voor-stap aanbrengen;

 1. Vijl de nagels in de gewenste vorm en/of lengte.
 2. Duw de nagelriemen terug met een Orange Woodstick of nog beter een metalen bokkenpoot (ook ideaal voor het verwijderen na 2 weken) en verwijder de velletjes rond de nagelriemen.
 3. Polijst het oppervlak van elke nagel met de bufferblok (hiermee verwijder je de dode huidcellen, vet en de glans van de nagelplaat. Hierdoor zal er een betere hechting ontstaan tussen de gellak en de natuurlijke nagel. Het polijsten van de nagel is vergelijkbaar met het scrubben van de huid en zal de nagel niet beschadigen).
 4. Reinig de nagels met een speciale nail cleanser op een pluisvrije nail. Wipe voor het ontvetten van de nagels (Deze stap is erg belangrijk voor de optimale hechting van de gellak!).
 5. Heb je van jezelf zwakke, broze nagels dan is het aan te raden om eerst primer op je nagels aan te brengen. De primer droogt aan de lucht en hard je dus niet uit onder de lamp!
 6. Breng de gellak base coat aan (zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen. Belangrijk; seal de top van de nagel, vrije rand, voor langdurig resultaat!).
 7. Hard de gellak base coat uit onder de lamp, 30 seconden LED lamp of 2 minuten UV lamp
 8. Breng de eerste gellak kleurlaag aan (zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen. Belangrijk; seal de top van de nagel, vrije rand, voor langdurig resultaat!).
 9. Hard de gellak kleur uit onder de lamp, 30 seconden LED lamp of 2 minuten UV lamp.
 10. Herhaal stap 8 en 9 totdat je een dekkend kleurresultaat hebt gekregen.
 11. Breng een gellak top coat aan (zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen. Belangrijk; seal de top van de nagel, vrije rand, voor langdurig resultaat en zorg dat je met de gellak top coat de hele gellak kleur bedekt!).
 12. Hard de gellak top coat uit onder de lamp, 30 seconden LED lamp of 2 minuten UV lamp.
 13. Verwijder het plakkerig laagje met wat nail cleanser op een pluisvrije nail wipe.
 14. Verzorg de nagels met een nagelriemolie (herhaal dit dagelijks om nog langer te genieten van je prachtig gelakte gellak nagels).

 

Stap-voor-stap verwijderen:

 1. Doordring de nail wipe in de foil wrap goed met de gellak remover (gebruik genoeg product voor het beste resultaat).
 2. 2.. Wikkel de foil wraps goed strak om elke vinger (zorg dat de nagels luchtvrij zijn ingepakt).
 3. Laat de foil wraps 10 – 15 minuten inweken.
 4. Schuif de foil wrap van de nagel en haal met een roterende beweging de lak van de nagels met de orange woodstick of de metalen bokkenpoot (Doe dit nagel voor nagel voor het beste resultaat).
 5. Verwijder de overgebleven resten met een buffer/polijstblok.
 6. Je kunt nu weer beginnen met het stappenplan voor het aanbrengen van een nieuwe gellak of indien dit niet gewenst is de nagel verzorgen met een nagelriemolie.