Starterspakket gelnagels van Shellac4U

Houd jij ook van mooie verzorgde nagels? Met een starterspakket gelnagels van Shellac4U creëer je een perfecte manicure met behulp van CCO Shellac en een UV lamp. Het Shellac4U starterspakket gelnagels geeft je sterke en glanzende nagels. Geen barsten of ander beschadigingen, je geniet 14 dagen lang van goed verzorgde handen en nagels met het starterspakket gelnagels van Shellac4U. Wil jij jouw nagels ook zo lakken als in een nagelstudio? Bestel dan nu een handige gelnagels set op Shella4U.nl!

Wat houdt een starterspakket gelnagels in?

Wil jij ook graag een gelnagels set kopen, maar is dit nieuw voor jou? Met een starterspakket gelnagels heb je de ultieme tool in handen om eenvoudig zelf aan de slag te gaan. Het starterspakket gelnagels bestaat uit alle materialen die je nodig hebt om nagels op een professionele manier te kunnen lakken. In de gelnagels set vind je een basecoat, een topcoat, een UV ledlamp om de lak te laten uitharden, een nailcleaner én een nagellak remover. Benieuwd naar een gelnagels set? In slechts een paar stappen voor zie jij jouw nagels met prachtige gel nagellak. De natuurlijk nagel wordt voorbereid met de base coat. Vervolgens wordt de eerste laag gellak aangebracht en met de UV ledlamp uitgehard. Daarna komen er weer twee lagen kleur gellak op die ook weer met de UV lamp worden uitgehard. Tot slot wordt de topcoat aangebracht en ook deze wordt uitgehard met de UV lamp. Zit de gellak uit de gelnagels set al enige tijd op je nagels en begint het uit te groeien? Dan kan de lak eenvoudig verwijderd worden door middel van een doekje doordrenkt met een speciale remover. Het doekje wordt om je vinger gewikkeld en zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl tegelijkertijd de gellak verwijderd wordt. Wanneer je een gelnagels set aanschaft bij Shellac4U heb je de keuze uit maar liefst 104 verschillende kleuren. Het aantal kleuren dat je ontvangt, is afhankelijk van het starterspakket gelnagels wat je kiest.

Bespaar veel geld met een gelnagels set

Wil jij dat jouw handen er altijd verzorgd uitzien zonder dat je er veel geld of tijd aan kwijt bent? Bestel dan nu een starterspakket gelnagels bij Shellac4U! Met een starterspakket gelnagels maak je eenvoudig de mooiste nagels maken. Het gaat snel en de nagels zijn duurzaam, wat je veel geld zal gaan besparen. De kwaliteit van de gellak uit de gelnagels set is zoals die van een professionele nagelstudio. Bedenk je wel dat Shellac absoluut geen vervanger is van nagellak. Gellak is een unieke lak, welke je draagt als een gel en die je gegarandeerd 14 dagen lang schitterende nagels geeft. De gellak uit het starterspakket gelnagels worden net als nagellak aangebracht en onder de ledlamp zijn ze binnen een minuut uitgehard. Shellac4U is dé webwinkel van Nederland voor het kopen van een gelnagels set. In ons assortiment vind je maar liefst 304 verschillende kleuren! Naast prachtige gellak, bieden wij ook alle benodigdheden voor het professioneel aanbrengen van Shellac. Heb je vragen over het starterspakket gelnagels? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en tips te geven over de gelnagels set.