Gratis afhalen in onze winkel
Servicedesk bereikbaar via telefoon en mail
Werkdagen voor 16:00 besteld, vandaag nog verzonden!

Gellak zelf doen? Begin met een gellak starterspakket!

licht roze gelakte nagels met een witte bloem

Ben je het zat om elke keer je nagels te laten doen door een nagelstylist. En ben je ervan overtuigd dat je dit zelf net zo goed kunt, al weet je nog niet helemaal hoe? Dan lees je hier precies hoe je gellak zelf kan lakken! In de blog volgt een uitgebreid stappenplan waarin precies staat welke stappen je moet ondernemen om succesvol je nagels te lakken met gellak. Twijfel je toch nog een beetje, bestel dan een gellak starterspakket en meld je gratis aan voor onze gellak workshop!

Waarom gellak zelf doen?

Het lakken van je nagels is niet alleen heel erg leuk om te doen, je bespaart er ook nog eens heel erg veel geld mee! Voor een nagelbehandeling bij een nagelstyliste ben je al snel 30 euro kwijt, als je dit vergelijkt met een gellak starterspakket van 89,95 dan heb je dit er zo uit! Met een flesje gellak van CCO of Gelzz kan je namelijk zeker 20 keer lakken!

Gellak zelf doen stappenplan

 1. Vijl de nagels in de gewenste vorm en/of lengte.
 2. Duw de nagelriemen terug met een Orange Woodstick of nog beter met een metalen bokkenpoot (ook ideaal voor het verwijderen na 2 weken) en verwijder de velletjes rond de nagelriemen.
 3. Polijst het oppervlak van elke nagel met de bufferblok (hiermee verwijder je de dode huidcellen, vet en de glans van de nagelplaat. Hierdoor zal er een betere hechting ontstaan tussen de gellak en de natuurlijke nagel. Het polijsten van de nagel is vergelijkbaar met het scrubben van de huid en zal de nagel niet beschadigen)
 4. Reinig de nagels met een speciale nail cleanser op een pluisvrije nailwipe voor het ontvetten van de nagels (deze stap is erg belangrijk voor de optimale hechting van de gellak!)
 5. Heb je van jezelf zwakke, broze nagels dan is het aan te raden om eerst primer op je nagels aan te brengen. De primer droogt aan de lucht en hard je dus niet uit onder de lamp!
 6. Breng de gellak base coat aan(zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen. Belangrijk; seal de top van de nagel, vrije rand, voor langdurig resultaat!)
 7. Hard de gellak base coat uit onder de lamp, 30 seconden LED lamp of 2 minuten UV lamp
 8. Breng de eerste gellak kleurlaag aan(zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen. Belangrijk; seal de top van de nagel, vrije rand, voor langdurig resultaat!)
 9. Hard de gellak kleur uit onder de lamp, 30 seconden LED lamp of 2 minuten UV lamp.
 10. Herhaal stap 8 en 9 totdat je een dekkend kleurresultaat hebt gekregen.
 11. Breng een gellak top coat aan. (zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen. Belangrijk; seal de top van de nagel, vrije rand, voor langdurig resultaat en zorg dat je met de gellak top coat de hele gellak kleur bedekt!)
 12. Hard de gellak top coat uit onder de lamp, 30 seconden LED lamp of 2 minuten UV lamp.
 13. Verwijder het plakkerig laagje met wat nail cleanser op een pluisvrije nail wipe.
 14. Verzorg de nagels met een nagelriemolie.(herhaal dit dagelijks om nog langer te genieten van je prachtig gelakte gellak nagels.)

Ben je benieuwd naar onze gellak starterspakketten?

Kies voor een gellak starterspakket

Bij Shellac4u ben je op het juiste adres voor een gellak starterspakket. Kies een gellak starterspakket en begin de volgende dag met het lakken van je nagels! Bij Shellac4u heb je de keuze uit 4 verschillende gellak starters pakketten, In een gellak starterspakket van Gelzz of CCO ontvang je altijd de onderstaande artikelen:

 • LED/UV-lamp(behalve in de set zonder lamp)
 • Gellak kleur naar keuze
 • Basecoat
 • Topcoat
 • Cleanser
 • Remover
 • Buffervijl
 • Shaperfijl
 • Orange woodsticks
 • Nail wipes
 • Nail wraps
 • Nagelwiel

 

Hiernaast bieden we ook een starterspakket medium en een starterspakket large aan. Het verschil zit het hem in het aantal flesjes (1, 3 & 8) en de lamp(18w of 48w). In ons gellak starterspakket large ontvang je een 48w lamp, deze lamp is groter, en daardoor wat handiger in gebruik. Begin vandaag nog met gellak zelf lakken!

 

Gellak workshop basis

Vertrouw je jezelf toch nog niet helemaal? Bestel dan je gellak starterspakket bij Shellac4u, want bij Shellac4u heb je recht op een gratis workshop gellak basis, tijdens deze workshop leer je precies hoe je op een juiste manier gellak aanbrengt inclusief een goede afwerking! Ook leer je hoe je oude lak moet verwijderen en je nagels voorbereid voor een nieuwe kleur. voor aankoopadvies of andere vragen over gellak kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Gerelateerde blogberichten

FILTER