Gel polish voor een compleet verzorgde look

Leuk, een feestje! Nieuw jurkje, naar de kapper en oh nee…je bent vergeten om je nagels te doen! Snel nog even, 10 minuten voor je vertrekt, flink wapperen met je handen en het moet goed komen. Als je het welkomstdrankje aanneemt zie je echter tot je schrik dat 4 van de 10 nagels beschadigde nagellak hebben. Herkenbaar? Dan moet je echt nodig kennismaken met gel polish van Shellac4U. In tegenstelling tot traditionele nagellak hoef je niet lang meer te wachten op droge nagels waardoor je direct verder kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Door middel van de speciale UV-lamp droog je de nagels meteen goed en blijft de gel nail polisch ook minimaal 2 weken zonder beschadigingen zitten. De volgende keer als je een feestje hebt, kun je op een gunstig vrij moment op je gemak de gel polish aanbrengen. Ook al is dat een week voordat de happening plaatsvindt, je gellak nagels zullen er nog steeds prachtig uitzien!

Gel nail polish zorgt voor versteviging

Gel nail polish is een systeem dat altijd met een basis- en toplaag werkt. Hierdoor blijft de lak onder andere langer op je nagels en geeft het versteviging. Tussen de basis en top breng je de kleur in een aantal lagen aan. Alle lagen worden afzonderlijk uitgehard onder de UV of LED lamp. Ondanks dat de nagels steviger worden moet je gel polish niet vergelijken met kunstnagelsystemen zoals we die kennen van gel of acryl. Gellak geeft een mooie natuurlijke uitstraling welke in dunne lagen op de nagels wordt aangebracht.

Voordelen op een rijtje

De voordelen van gel nail polish nog even kort voor je op een rijtje:
Minimaal 2 weken perfect gelakte nagels op handen en voeten;
Nooit meer direct na het lakken al beschadigde nagels;
Geeft versteviging aan de nagels met een natuurlijke look in tegenstelling tot acryl;
De gel polish is na gebruik van de UV-lamp direct droog, je hoeft dus niet langer 30 minuten met je handen te wapperen om de lak te laten drogen zoals je gewend bent van nagellak.
Ga er dus mee aan de slag, thuis met een starterset van Shellac4U of laat de eerste keer gel nail polish door een nagelstylist aanbrengen, succes gegarandeerd.