SUMMER IS HERE!

Ervaringen van anderen

Dé Gellak Specialist van Nederland – Shellac4u

Houd jij ook zo van mooie verzorgde nagels? Lak je nagels dan met de prachtige gellak van Shellac4U. Onze gel nagellak is een unieke gellak, die je draagt als een traditionele nagellak maar veel langer blijft zitten. Het geheim en geweldige voordeel van de gellak zit hem in het lagensysteem. De gellak breng je namelijk aan met een base coat en top coat, dit zorgt voor een zeer sterke – bijna onverwoestbare – nagel! Doordat je de verschillende lagen gellak laat uitharden onder een LED-lamp, is de shellac direct droog en uitgehard en is de gel nagellak tot wel 2 weken krasbestendig!

Ben jij kieskeurig wat betreft de kleurtjes? Gellak kopen doe je bij Shellac4U uit een breed assortiment aan 400+ verschillende kleuren. In ons assortiment vind je diep rode tinten en zachte roze tinten, maar ook bieden wij shellac in felle kleuren zoals blauw en geel. Ga je op vakantie? Beperk de gel nagellak dan niet alleen tot je handen, maar laat ook je voeten in het zand stralen met prachtige gellak kleuren!

Bij Shellac4u bieden we veel meer dan alleen het eindproduct. We bieden gratis gellak workshops aan en begeleiden je graag in de wereld van gellak! Daarnaast maken we al bijna 10 jaar lang duizenden klanten blij met mooie nagels!

Waarom gel nagellak van Shellac4u?

Gellak kent verschillende voordelen. We hebben een korte opsomming gemaakt van de voornaamste redenen om te kiezen voor onze perfecte gel nagellak.

– Het verstevigt de natuurlijke nagel
– De nagels behouden een perfecte glans
– De gellak blijft bij goede applicatie 2 weken zitten zonder te beschadigen
– Klaar met de gellak? Binnen 15 minuten is de Shellac te verwijderen van de nagel
– De gel nagellak beschadigt de eigen natuurlijke nagel niet.

Wil jij graag gellak kopen, maar is dit helemaal nieuw voor jou? Met een gellak starterspakket voor starters van Shellac4U heb je de perfecte tool in handen om zelf aan de slag te gaan. In enkele stappen voorzie jij jouw nagels met prachtige kleuren gel nagellak. De natuurlijke nagel wordt voorbereid met de basis coat. Vervolgens wordt de eerste laag gel lak base coat aangebracht en met de UV lamp uitgehard. Daarna komen er weer twee lagen met kleur gellak op die met de UV lamp worden uitgehard. Tot slot wordt de topcoat aangebracht en ook deze wordt uitgehard met de UV lamp. Is de lak uitgegroeid? Dan kan deze eenvoudig verwijderd worden door middel van een doekje doordrenkt met een speciale remover. Het doekje wordt om je vinger gewikkeld. De remover zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de gellak verwijderd wordt. 

Bij aanschaf van een gellak starterspakket ontvang je naast een brochure ook een stappenplan op de mail met instructievideo’s waarin we uitleggen hoe je de gellak aanbrengt en afhaalt! Hiernaast krijg je bij aanschaf van een starterspakket ook een voucher voor een gratis gellak workshop bij ons in de winkel in Hengelo! Hier ga je met een gecertificeerd nagelstyliste alle stappen nog eens goed na en loop je de deur uit met mooie nagels!

Altijd verzorgde handen met gellak van Shellac4U!

Wil jij dat jouw handen er altijd verzorgd uitzien zonder dat het te veel tijd of geld kost? Bestel dan nu jouw gel nagellak bij Shellac4U! Bedenk wel dat Shellac absoluut geen vervanger is van nagellak. Gellak is een unieke lak, welke je draagt als gel en die je gegarandeerd 2 weken lang schitterende nagels geeft. Shellac4U is dé gellak specialist van Nederland. In ons assortiment vind je meer dan 400 verschillende kleuren om uit te kiezen. Naast prachtige gellak, kun je bij Shellac4U ook alle benodigdheden voor het professioneel aanbrengen van Shellac nagellak aanschaffen. 

Naast gellak, verkopen we ook BIAB & Polyacry gel, voor BIAB en polyacryl heb je iets meer ervaring nodig, maar ook hier kunnen we je meenemen! We bieden gehele workshops en opleidingen aan over de applicatie van BIAB en Polyacryl gel!

Heb je vragen over de gellak merken van Shellac4U? Neem dan contact op met de klantenservice van Shellac4U. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en nagellak tips prijs te geven.