PRE SUMMER SALE tot 50%50% korting!
50% korting!

Onze blogs

Shellac, een unieke gel nagellak

Houd jij ook zo van mooie verzorgde nagels? Lak je nagels dan met de prachtige gellak van Shellac4U. Shellac is een unieke gellak, die je draagt als een traditionele nagellak maar veel langer blijft zitten. Het geheim en geweldige voordeel van de gellak zit hem in het lagensysteem. De gellak breng je namelijk aan met een base coat en top coat, dit zorgt voor een zeer sterke – bijna onverwoestbare – nagel! Doordat je de verschillende lagen gellak laat uitharden onder een UV-lamp, is de shellac direct droog en uitgehard en is de gel nagellak tot wel 2 weken krasbestendig! Ben jij kieskeurig wat betreft de kleurtjes? Gellak kopen doe je bij Shellac4U uit een breed assortiment aan verschillende kleuren. In ons assortiment vind je diep rode tinten en zachte roze tinten, maar ook bieden wij gel lak in felle kleuren zoals blauw en geel. Ga je op vakantie? Beperk de gel nagellak dan niet alleen tot je handen, maar laat ook je voeten in het zand stralen met prachtige gellak nagels!

Waarom gel nagellak van Shellac?

Shellac kent verschillende voordelen. We hebben een korte opsomming gemaakt van de voornaamste redenen om te kiezen voor deze perfecte gek nagellak.

– Het verstevigt de natuurlijke nagel
– De nagels behouden een perfecte glans
– De gel lak blijft 2 weken zitten zonder te beschadigen
– Klaar met de gellak? Binnen 10 minuten is de Shellac te verwijderen van de nagel
– De gel nagellak beschadigt de eigen natuurlijke nagel niet.

Wil jij graag gellak kopen, maar is dit helemaal nieuw voor jou? Met een gellak set voor starters van Shellac4U heb je de perfecte tool in handen om zelf aan de slag te gaan. In enkele stappen voorzie jij jouw nagels met prachtige gel nagellak. De natuurlijke nagel wordt voorbereid met de basis coat. Vervolgens wordt de eerste laag gel lak basecoat aangebracht en met de UV lamp uitgehard. Daarna komen er weer twee lagen met kleur gellak op die met de UV lamp worden uitgehard. Tot slot wordt de topcoat gel nagellak aangebracht en ook deze wordt uitgehard met de UV lamp. Is de lak uitgegroeid? Dan kan deze eenvoudig verwijderd worden door middel van een doekje doordrenkt met een speciale remover. Het doekje wordt om je vinger gewikkeld. De remover zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de gellak verwijderd wordt.

Altijd verzorgde handen met gellak van Shellac4U!

Wil jij dat jouw handen er altijd verzorgd uitzien zonder dat het te veel tijd of geld kost? Bestel dan nu jouw gel nagellak bij Shellac 4 U! Bedenk wel dat Shellac absoluut geen vervanger is van nagellak. Gellak is een unieke lak, welke je draagt als gel en die je gegarandeerd 2 weken lang schitterende nagels geeft. Shellac4U is dé webwinkel van Nederland voor gellak kopen. In ons assortiment vind je meer dan 400 verschillende kleuren om uit te kiezen. Naast prachtige gellak, kun je bij Shellac4U ook alle benodigdheden voor het professioneel aanbrengen van Shellac nagellak aanschaffen. Heb je vragen over de gellak van Shellac4U? Neem dan contact op met de klantenservice van Shellac4U. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en nagellak tips prijs te geven.