Opleidingen / Workshops

We zijn weer van start met de opleidingen en workshops, helaas nog in een wat aangepaste vorm. Lees goed de beschrijving bij de workshop/module.

Voor de opleiding, modules en workshops geldt: waar nodig mag een model worden meegenomen. Kijk goed bij de beschrijving waar een model verplicht bij nodig is, waar een model mee mag komen of waar u werkt op tips die wij beschikbaar stellen.

In onderstaand menu kunt u kiezen uit 3 categorien: de Opleiding Nagelstylist Polyacryl Gel, workshops die als basis SHELLAC hebben en workshops die als basis POLYACRYL GEL hebben. Maak uw keuze en kom eenvoudig uit bij de lessen van uw keuze.

Staat uw voorkeur er niet bij of wilt u een andere techniek leren? Neem dan even contact met ons op en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wilt u privé met uw salon, nagel collega’s of anderen een exclusieve les, als teambuilding of bedrijfsuitje, komen volgen? Dat kan! We reserveren op maat en op uw wensen een dag of dagdeel naar uw keus. Informeer naar de mogelijkheden: info@shellac4u.nl of 074-3579676