Shellac

Shellac is een unieke nagellak, waarmee perfect gelakte nagels zoals we die vaak zien bij filmsterren en fotomodellen eenvoudig gecreërd kunnen worden. In Noord-Amerika, Engeland en Australië is deze nagellak al een doorslaand succes en ook in Nederland is deze exclusieve nagellak nu online te koop. Op Shellac4u.nl vind je alle kleuren, coatings en accessoires voor professionele nagelverzorging.

Wat maakt CCO Shellac zo uniek?

Deze bijzondere nagellak staat om meerdere redenen goed bekend. Ten eerste blijft het er minstens twee weken nadat je het hebt aangebracht schitterend uitzien. Een ander pluspunt is dat het gedragen wordt als gel, waardoor het een optimaal deklaagje vormt op eventuele deukjes en andere onregelmatigheden van je nagels. Gebruik deze gel nagellak en maak je prachtig verzorgde nagels.

Aan te brengen als nagellak

Voor het laten uitharden van de lak gebruik je een professionele, maar eenvoudige manier. Na het aanbrengen van de nagellak worden de nagels korte tijd onder een een led- of uv-lamp gehouden. Hierna kunnen de nagels tegen een stootje en zal de nagellak wekenlang in uitstekende staat blijven, zonder te vervagen of te schilferen. 

Wil je het ook gaan proberen?

Alle handen kunnen er met CCO Shellac  altijd verzorgd uitzien zonder dat dat te veel tijd of geld kost. Gebruik voortaan ook onze gellak en maak een keuze uit de vele prachtige kleuren op onze kleurkaart.

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart

Shellac gel nagellak kleurenkaart is met zorg samengesteld op basis van hoog-resolutie foto's. Echter ieder beeldscherm kent zijn eigen resoluties, derhalve kunnen kleuren licht afwijken.