Shellac startset

CCO Shellac is de laatste revolutie op het gebied van nagellak. Deze nagellak blijft maar liefst twee weken zitten, zonder dat er barsten of andere beschadigingen optreden. Als je de uitstekende kwaliteit van Shellac nagellak zelf wilt ervaren, kun je een handige Shellac startset bestellen bij Shellac4u.nl.

Bekijk de Shellac startset

Wat houdt een Shellac startset precies in?

In een CCO Shellac startset zit alles wat nodig is om nagels op een professionele manier te lakken. De set bestaat uit een ledlamp om de lak te laten uitharden, een basecoat, een topcoat, een nailcleaner en een nagellak-remover. Bij het kopen van een startset kun je kiezen uit 47 kleuren. Hoeveel kleuren je erbij krijgt is afhankelijk van het type startset.

Voordelen van een CCO Shellac

Een van de grote voordelen van de CCO Shellac is dat het eenvoudig te verwerken is, iedereen kan het! Shellac wordt aangebracht als nagellak, gedragen als gel en kan binnen enkele minuten weer worden verwijderd. De kwaliteit is terecht zeer professioneel te noemen. Het grote succes van nagelstudio's die met Shellac werken is het bewijs. 

Wil je het ook gaan proberen?

Met een Shellac Startset kun je kennis maken met deze eenvoudige techniek. Alle handen kunnen er verzorgd uitzien zonder dat dat te veel tijd of geld kost. Gebruik vanaf nu ook CCO Shellac. Bekijk onze prachtige kleurkaart en maak alvast een keuze.

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart

Shellac gel nagellak kleurenkaart is met zorg samengesteld op basis van hoog-resolutie foto's. Echter ieder beeldscherm kent zijn eigen resoluties, derhalve kunnen kleuren licht afwijken.