Shellac nagellak

Wil je een ruime keuze nagels lak in de mooiste kleuren hebben, dan heeft Shellac4u.nl precies wat je zoekt. Wij hebben een ruim keuzeaanbod online staan met CCO Shellac nagellak. In totaal zijn er bijna vijftig kleuren beschikbaar in schitterende tinten en exclusieve kleurschakeringen. Shellac heeft vele voordelen boven andere soorten nagellak die te koop zijn.

Shellac nagellak, hoogwaardige nagelcosmetica

Shellac kan zich meten met de beste cosmeticaproducten die je in de professionele nagelstudio kunt vinden. Het grote verschil is dat de nagellak gemaakt wordt om eenvoudig aan te kunnen brengen en snel te laten uitharden. Je zou het ook zelf thuis kunnen doen. Op Shellac4u.nl is alles wat je daarvoor nodig hebt eenvoudig aan te schaffen, van kleuren en coatings tot een professionele ledlamp.

Twee weken lang mooie nagels met deze bijzondere nagellak

Als de Shellac is aangebracht en met behulp van de ledlamp dertig seconden is uithard, zullen de nagels er twee tot drie weken lang netjes verzorgd uitzien, echt schitterende nagels! De nagellak van CCO Shellac zal niet barsten en ook niet vervage. Shellac nagellak is geschikt voor alle nageltypes.

Wil je het ook gaan proberen?

Alle handen kunnen er met CCO Shellac nagellak altijd verzorgd uitzien. Gebruik vanaf nu ook CCO Shellac. Bekijk onze prachtige kleurkaart  om alvast een keuze te maken.

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart

Shellac gel nagellak kleurenkaart is met zorg samengesteld op basis van hoog-resolutie foto's. Echter ieder beeldscherm kent zijn eigen resoluties, derhalve kunnen kleuren licht afwijken.