Shellac kleuren

>


CCO Shellac is een nieuw en baanbrekend concept in nagelcosmetica. De nagellak van CCO Shellac is namelijk een zeer duurzame gel, die nadat je het hebt aangebracht maar liefst twee weken blijft zitten zonder dat het vervaagt, schilfert of zijn stralende glans verliest. Met bijna vijftig Shellac kleuren zit je favoriet er bovendien altijd bij.

Bekijk hier alle Shellac kleuren

Shellac kleuren voor thuisgebruik

CCO Shellac is een echte professionele nagellak, duidelijk te onderscheiden van een normale lak. De reden waarom deze CCO Shellac in veel nagelstudio's inmiddels een doorslaand succes blijkt  Het bestellen van deze professionele nagelcosmetica gaat eenvoudig in z'n werk. Alle benodigde coating en de kleuren van naar keuze kun je namelijk gewoon online bestellen. Op Shellac4u.nl kun je bekijken wat er op dit gebied allemaal te koop is. Alle kleuren lak staan handig bij elkaar op één pagina.

Welke kleuren zou jij kiezen?

Voor welke kleuren nagellak je ook een voorkeur hebt, je vindt ze allemaal op Shellac4u.nl. Er zijn in totaal 47 kleuren beschikbaar. Deze zijn onderverdeeld in een groot aantal tinten, zoals roze, rood, geel, groen, blauw, zwart en wit. Natuurlijk kun je meerdere kleuren tegelijkertijd bestellen, zodat je niet aan één kleur gebonden bent.

Wil je het ook gaan proberen?

Alle handen kunnen er altijd verzorgd uitzien met onze Shellac kleuren. Gebruik voortaan ook CCO Shellac. Bekijk onze prachtige kleurkaart en maak een keuze.

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart

Shellac gel nagellak kleurenkaart is met zorg samengesteld op basis van hoog-resolutie foto's. Echter ieder beeldscherm kent zijn eigen resoluties, derhalve kunnen kleuren licht afwijken.