Gellak voor een verzorgd uiterlijk


Iemand met verzorgde handen en nagels straalt iets positiefs uit, bijvoorbeeld: deze vrouw besteed aandacht aan haar uiterlijk, vindt het belangrijk om goed voor de dag te komen, is zelfbewust en zorgt goed voor zichzelf. Dat wil jij toch ook? Gebruik gellak ook voor je teennagels en het plaatje is compleet. Niks maakt een outfit zo ‘af’ als dezelfde kleur gellak nagels op je handen én voeten. Je mooie nieuwe sandaaltjes of die casual teenslippers komen veel beter tot hun recht met shiny roze of rode gelakte nagels. Na een lange stranddag lekker genieten met je voeten in het zand bij een gezellige beachbar. Het lijkt een detail, maar toch word je dan stiekem heel vrolijk van dat mooie kleurtje nagellak op je tenen. Helemaal als de kleur ook nog eens perfect matcht met je bikini, je wil nooit meer zonder gellak nagels!

Gellak nagels zijn het hele jaar door populair

Tegenwoordig zijn gellak nagels niet meer weg te denken uit de beauty-routine van menige vrouw. Gellak nagels zijn het hele jaar door populair. Wil je graag zelf aan de slag met deze perfecte nagellak? Dan adviseren we een starterspakket. Als tip willen we meegeven om dan te beginnen in de winter op de teennagels om te oefenen. Daar kun je geen misstap mee maken en zo leer je meteen om te gaan met de diverse lagen die je moet aanbrengen en het gebruik van de UV-lamp. Vind je het niks, twijfel je aan je vaste hand of heb je geen tijd om hiermee te experimenteren? Dan zijn er altijd nog de professionele nagelstylistes die heel veel ervaring hebben met gellak. En zeg nou eerlijk, ook wel een fijn relaxmomentje toch, zo’n bezoekje aan de nagelstudio?

Favoriete kleurtje

Heb je een favoriete kleur gellak die je keer op keer uitkiest? Dan willen wij je verleiden tot een keer een ander tintje. Regelmatig lanceert Shellac4U gellak met de meest prachtige, trendy, nieuwe kleurtjes, waar je zeker goed mee voor de dag zult komen! Probeer eens een keer iets anders, lekker ‘out of the box’ en ga voor het wauw-effect! Gellak past iedereen, als je het eenmaal een keer hebt uitgeprobeerd, wil je vast en zeker nooit meer iets anders!