Gellak nagels


Om nagels te maken met een stralende glans, kies je natuurlijk voor CCO Shellac. CCO Shellac is een nieuwe nagellak, die voor een ware revolutie in nagelversiering zorgt. Dit komt doordat het minimaal twee weken blijft zitten en er daarbij perfect blijft uitzien. Op Shellac4u.nl vind je alles wat je over gellak nagels wilt weten.

Eenvoudig gellak nagels creëren

Met CCO Shellac iedereen nagels maken in de prachtigste kleuren. Shellac heeft daarvoor diverse sets samengesteld, waarmee je eenvoudig aan de slag kunt. De pakketten bestaan uit verschillende kleuren, coatings, een nailcleaner en een nagellak-remover. Verder wordt een ledlamp meegeleverd, waarmee je je nieuwe nagels in een halve minuut kunt laten uitharden.

Voordelen van deze super nagel

Behalve dat deze gelnagels eenvoudig aan te brengen zijn, hebben deze nagels als voordeel dat er geen barsten of beschadigingen kunnen ontstaan. Gellak nagels maak je op dezelfde manier als wanneer je nagellak aanbrengt, maar doordat het gel is worden ook bestaande onregelmatigheden opgevuld en weggewerkt. Hierdoor ontstaan steeds perfect verzorgde nagels.

Wil je het ook gaan proberen?

Alle handen zullen er met gellak nagels altijd verzorgd uitzien zonder dat dat te veel tijd of geld kost. Gebruik voortaan ook CCO Shellac. Bekijk onze kleurkaart en maak een keuze!

Shellac Nagels - Gel Nagellak Kleurenkaart

Shellac gel nagellak kleurenkaart is met zorg samengesteld op basis van hoog-resolutie foto's. Echter ieder beeldscherm kent zijn eigen resoluties, derhalve kunnen kleuren licht afwijken.